Over ons

Zeeuwse Originals, opgericht in 2015 vanuit een passie voor fotografie en voor de (zeeuwse) kust!

Inmiddels hebben wij een brede lijn van souvenirs van Zeeland, en ook ver daarbuiten. Voor onze fotodesigns gebruiken wij grotendeels eigen fotomateriaal en alle souvenirs zijn in eigen beheer ontworpen, vormgegeven en worden vervolgens exclusief voor Zeeuwse Originals geproduceerd. 

 

De combinatie van fotografie en souvenirs biedt ongekende creatieve mogelijkheden en er is dan ook eigenlijk niets leuker dan constant met nieuwe ideeën en ontwerpen bezig te zijn, deze vervolgens af te stemmen met de klant en ze dan succesvol in de markt te zetten.  

 

Wij werken dan ook vooral B2B en zijn in zo'n beetje iedere Zeeuwse badplaats en binnenstad met onze souvenirs vertegenwoordigd bij een of meerdere winkels. Daar zijn inmiddels ook een aantal Waddeneilanden, De Veluwe en de stad Brugge bijgekomen.

 

Naast ons assortiment van ansichtkaarten, diverse soorten magneten, fotoblikjes, puzzels, sleutelhangers,  schudbollen, polystone figuren en onderzetters in MDF en glas, kunnen wij ook maatwerk leveren. Waarbij wij in samenspraak met u een exclusieve lijn fotosouvenirs (of gewoon 1 souvenir) kunnen ontwerpen, samplen en laten produceren.

 

Interesse in onze souvenirs?  Stuur een mailtje naar info@zeeuwseoriginals.nl of gebruik het contactformulier op de website. Desgewenst sturen wij u dan vrijblijvend een prijslijst op. Wij leveren onze souvenirs franco vanaf een bestelbedrag van € 50,00 ex BTW.